En dejlig Kr. Himmelfartsferie

Torsdag – Kr. Himmelfartsdag – havde Helle og jeg inviteret til 6 års fødselsdagsfest for Gollum og Ex-it’s søskende. Pernille var desværre ikke helt på toppen, så Fifty meldte fra, men de øvrige 5 kom og medbragte godt humør 🙂

Helle og jeg mødtes et par timer før og gjorde klar… vejret var langt fra perfekt, men heldigvis kunne vi låne Anders store telt. Vi nåede også at træne med Mocca, Xmas og Tango – de 3 “små”, der ikke skulle være med i fest-legene.

Xmas holder styr på Moccas morgentræning
Der sættes telt op

Vi startede med “Den Gyldne Apport”, hvor hundene skulle hente alverdens ting og sager. Vinder blev Kirsten med Easy, der bla. apporterede et æg, en metal-ske og næsten apporterede en pølse!

Så var der frokost og bagefter havde vi en quiz, hvor vi skulle gætte, hvor mange af hundene, der kunne lave div. øvelser. Når alle havde taget stilling til, hvem der kunne hvad, så prøvede vi alle sammen at lave øvelser for at se, hvem der kom tættest på det rigtige svar. Det gjorde jeg 😀 Men jeg havde selv haft præmien med, så den gik videre til Jette med Bambus, der havde fået 0 rigtige! Det er da lidt af en præstation 😀

Vi sluttede med kaffe og kage og fine fødseldagsgaver – tak alle sammen!

Hunde-lagkage
Easy var meget ivrig efter at få sin kage 😀

Tusind tak for de flotte gaver til Gollum:

Jeg skulle hilse fra Xmas og sige, at det er hårdt arbejde at være til fest!

Fredag morgen blev en hektisk morgen! Helle og jeg skulle til Nordjylland og besøge Heidi til en hygge og trænings-weekend og vi skulle bruge Corona-pas.

Jeg var blevet PCR testet torsdag aften og Helle skulle quick testes fredag morgen. Det viste sig, at der var mega kø ved teststedet og det forsinkede os en del. Da Helle endelig var ved at være klar, gik det op for mig, at mit testsvar ikke nødvendigvis nåede at komme inden aftens middag på restaurant, så jeg blev bange for, ikke at have et gyldigt cononapas før det var for sent og derfor skulle jeg pludselig også quick testes. Jeg fandt heldigvis et test-sted uden kø, så det tog ca. 10 minutter ekstra, men alt i alt var vi ca. 2 timer forsinkede fra start.

Første stop var hos Dalum, hvor der blev købt godbidder, bolde og Xmas fik sin første sele. En fin orange DogCopenhagen. Indtil da havde han lånt en af Helles hvalpeseler til Mocca.

Men Xmas er meget bedre til selv at fortælle om sine oplevelser…

Vi lavede et stop mere inden vi ankom til Rebild Bakker – vi spiste frokost på et motorvejs-cafeteria.

Ankommet til Rebild Bakker

Heidi havde kaffe og div lækkerier klar til os da vi ankom og hundene kunne komme ud og strække deres ben.

Efter et par timers hygge, kørte Helle og jeg til hotellet for at checke ind…

– Og en time senere igen, mødtes vi med Heidi til en fantastisk middag på “Røverstuen”. Svaret på min PCR test nåede i øvrigt at komme, så jeg kunne have undværet quick testen (men det var nu rart, at kunne spise frokost indedørs også, så det var ikke helt spildt).

Alle var trætte, da vi landede på hotellet… desværre var Xmas ret dårlig til at ignorere lyde fra de andre værelser og han protesterede højlydt, hvis nogen vovede at vende sig i sengen eller gå på toilettet i løbet af natten. Jeg var en smule søvnig næste morgen!

Lørdagen stod på non-stop træning og hygge! Vi tog lidt træningspauser, når regnen blev for slem, men så hyggede vi bare i stedet.

Sjællænder-lejren

Hen på eftermiddagen kom Vivi, Helena og Bente og trænede sammen med os og senere igen slog Iben sig også til selskabet. Så skønt.

Træningen var et mix af felt-søg, Nose Work, Dog Dancing og lydighed. Herligt!

Da alle havde trænet, sørgede Heidi og Vivi for et fantastisk aften måltid til os. Hold nu op, hvor var det lækkert! Og så dejlige mennesker at være sammen med!

Nat nr. 2 var Xmas allerede meget mindre sensitiv over for lydene… han larmede væsentligt mindre og sov bedre, men han skulle ud og tisse i løbet af natten. Det gik rigtig fint og han var helt stille… Indtil han hørte Mocca råbe “hej” til ham fra nabo-værelset. Det kunne han ikke ignorere og han råbte begejstret og højt tilbage! Og så brugte han ellers noget tid på at juble højlydt over, at han havde hilst på sin Mocca ven!

søndags-morgenturen fulgtes vi med Helle, Mocca og Ex-it. Og jubiiiii – Ex-it fik jaget en kat op, som derefter fik hele flokken til at gå i jagt-mode! Mine hunde jager ikke katte, hvis kattene sidder stille… men hvis de løber, så løber drengene også! OMG! Sikke en ballade! Vi havde flexi-liner på, så katten led ingen overlast… men jeg var filtret ind i havemøbler og havde 3 pænt tændte hunde!

Afsted til Heidi, hvor vejret artede sig bedre, så vi brugte morgenen til at træne. Kl. 13 sagde vi “farvel og tak for en skøn weekend” og satte kurs mod Sjælland.

Sidste stop var ved stranden i Nyborg, hvor vi luftede hunde…

Tak til alle, der bidrog til at det blev en helt fantastisk weekend.

Dette indlæg blev udgivet i Gåture, Gollum, Hazyland Hvalpe, Hvalpe-motivation, Nose Work, Tango, Træning, video, Xmas. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s