Fredag!

Jeg elsker de fredage, hvor det rent faktisk kan lade sig gøre, at holde forholdsvis tidligt fri. I dag var en af dem! Og derfor havde jeg tid til at give hver enkelt hund en masse individuel tid.

Vi startede lige med en fælles gåtur – alle skulle jo luftes.

Derefter fik Tango en længere gåtur i lang line, så han kunne træne indkald og “hør efter også selv om du er fri”. Tango er en frihedselskende teenager og hans ører kan godt lukke sig i, når han får snoren af, så det har vi lidt fokus på lige nu.

Undervejs på turen lavede vi også et godbidssøg som forberedelse til hans Nose Work træning.

En fin tur, hvor Tango hyggede, fik hilste på mennesker og hunde og fik en masse godbidder for at vende om og komme tilbage til mig, når jeg kaldte på ham.

Fredags-rulle-tur 🙂

Hvor Tango er udadvendt og elsker mennesker og hunde, så er Xmas mors dreng og han har naturligt kæmpe fokus på mig, så han har ikke brug for den slags træning. Derfor blev det en mere traditionel træning med ham. Jeg tog hans træningstaske med ud på en legeplads på den lokale skole og så trænede vi “grundtræning” der – med alle de forstyrrelser, som et skolemiljø byder på, når alle er på vej hjem til weekend en fredag eftermiddag.

På et tidspunkt stod der 3 børn og snakkede lige bag hans target, mens han lavede “fremad til target” og han ikke så meget som kiggede på dem. Jeg blev virkelig stolt af ham. Det var så flot og fokuseret.

Gollum lavede Nose Work. 4 søg med 2 kilder i hver – han var tændt og arbejdede så flot. Rigtig fint arbejde.

Og så kørte vi hjem og jeg kiggede lige lidt mere på arbejds PCen, mens hundene hyggede ude i haven. Og nu er der dømt weekend! God weekend alle sammen!

Og så syntes Xmas lige, at Gollum skulle have et fredags-kys 😀
Dette indlæg blev udgivet i Gåture, Gollum, Hvalpe-motivation, Nose Work, Tango, Træning, Xmas. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s