Sommer-hygge

Selv om vi ikke helt har sommerferie endnu, så er vi gået i sommer-hygge mode og vi har haft et par dejlige weekender med skønne oplevelser.

D. 3. juli tog drengene og jeg på tur. Vi trænede på Køge Nord Station og bagefter kørte vi til Mosede Fort. Det har Xmas fortalt så glimrende om.

Dagen efter, d. 4. juli, mødtes vi med Helle for at træne og efter træningen, kørte vil til Mosehuset for at spise pandekager til frokost. Det var skønt og hundene nød at være ude og opleve.

Hygge med hele flokken ved Mosehuset

Xmas og Mocca havde den sødeste lille diskussion om et hul, som Xmas gravede. Jeg har fnist over denne lille video virkelig mange gange.

Da vi havde spist og hygget, ville vi slutte af med en lille gåtur. Vi havde besluttet ikke at komme i nærheden af vand, fordi vores hunde er helt besatte af at svømme og vi orkede ikke at diskutere med dem, men på en eller anden måde, så endte vi efter 5 minutter alligevel ved vand… Vi orkede dog stadig ikke at diskutere, så de fik bare lov til at bade 🙂

Det var en super dejlig dag.

D. 9 juli havde jeg en fridag, så jeg pakkede hundene i bilen og kørte til Hillerød, for at hygge med min søster og nevøer. Og drengene hyggede med mopserne.

Xmas og Rona er næsten lige store og leger så godt sammen. Vejret var godt og vi kunne være ude i haven hele dagen. Skønt!

D. 10. juli var der til gengæld varslet regn det meste af dagen, men derfor kan man jo godt hygge.

Jeg mødtes med Helle til indendørs træning om formiddagen. Da alle havde trænet – og Tango og Mocca havde leget…

– kørte vi i Fakta og købte ind til frokost og så havde vi en lille improviseret picnic under halvtaget i skoven ved Dianalund. Vi sluttede med en skovtur på små mudrede skovstier – men trods alt i tørvejr.

D. 11. juli kørte jeg igen til Hillerød for at hygge med familien. Denne gang gik turen til Esrum Sø, hvor vi spiste is og lod hundene bade.

Der var selvfølgelig også kaffe i haven hos min søster og en dejlig burger inden vi kørte hjemad igen.

D. 12. juli havde jeg endnu en fridag, men efter 3 oplevelsesrige dage, havde vi en lidt sløv start. Ved 10 tiden kom vi i gang og jeg fik trænet med drengene.

Lidt over 1 kørte vi hjemmefra for at mødes med Helle ved Sagnlandet Lejre. Vi tilbragte et par timer med at studere historie og hygge med hunde. Det var varmt, så vi gik fra vandhul til vandhul, for at køle hundene af. De fik også en tur under vandhanen et par gange og så havde de køledækner på. Og det lykkedes os at holde dem kølige nok til, at alle havde en dejlig tur – både to- og firbenede.

Vi sluttede med aftensmad – resterne fra vores picnic i Dianalund. På det tidspunkt var hundene meget afslappede og rolige. Den værste energi var brændt af :-D.

D. 15. juli mødtes vi med Helle efter arbejde for at bade. Vi kørte til Sorø Sø og hoppede i bølgerne sammen med hele hundeflokken. Det var skønt og jeg er imponeret over hundenes udholdenhed. De svømmede 40 minutter med kun ganske få pauser på land og de svømmede kun ind, når vi bad dem om det.

Vi sluttede med en hurtig is nede i byen 🙂

Nu er der 1½ uges arbejde tilbage og så står den på 2 uger sommerferie og flere dejlige oplevelser.

Rigtig god sommer alle sammen.

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Gåture, Gollum, Tango, Xmas. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sommer-hygge

  1. Helle siger:

    Det har været nogle dejlige ture 😍

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s